(stk)
Viser priser eks mva
Totalt
0,00
eks mva

Om oss


Etter å ha jobbet med matemballasje og pakking av mat i flere år, oppsto savnet etter leverandører som kunne tilby miljøvennlige produkter i flust. Ikke bare en skål her og der, men et helt sortiment av produkter som kunne dekke flere behov. Vi fant aldri dette, så i 2020 lanserte vi EcoEmballasje for å være den leverandøren vi selv savnet. Og gjett om vi er glade for det! 

I EcoEmballasje jobber vi for at det skal være enkelt å velge miljøvennlig, uten at det går på bekostning av kvalitet. Vårt ønske er at det skal bli lettere å hente informasjon om miljøvennlig matemballasje, hva slags emballasje som passer til hva, hvordan det skal avfallshåndteres og hvorfor et produkt har et mindre klimaavtrykk enn et annet.

Vi er transparente og ærlige, og inngår ikke kompromiss hva gjelder miljø. Når hodene våre vrir seg og vi ikke vet hvordan vi skal løse noe, streber vi etter å finne løsningene sammen med dere der ute, og de som er mye, mye større enn oss. Du vet de med store muskler, midler, forskningsforsøk og sertifiseringer i ryggen, som vi nå etter år med leting kan kalle våre samarbeidspartnere. De er alle fra Europa og like opptatt av mattrygghet, sertifiseringer og innovasjon som oss.