(stk)
Viser priser eks mva
Totalt
0,00
eks mva

Små endringer - store forskjeller

Verden er i endring og nye krav til miljøvennlige, fornybare løsninger vil fortsette å øke i tiden fremover.

Det er trendy å være miljøbevisst og en ny generasjon kunder vil trolig stille høyere, etiske standarder til forhandlere, bedrifter og produkter. Allerede neste år ønsker Norge å innføre hasteforbud mot engangsplast.

Alle kan!

Alle må trå til hvis vi ønsker å bremse utviklingen, heldigvis trenger man ikke være stor og mektig for å gjøre en forskjell. Greta Thunberg er et levende bevis på at ingen kan gjøre alt, men at alle kan gjøre noe.

Økt miljøbevissthet gjør at det vil lønne seg å være villig til endring. EcoEmballasje er opptatt av kvalitet og bærekraft i produktene vi fører. Selskapet har vokst frem fra et ønske om å tilby gode, miljøvennlige alternativer til de tradisjonelle plastproduktene.

– Vi er små og det gir oss mulighet til å gjøre raske endringer. Verden er i konstant endring og det vi vet og tror er riktig i dag kan være annerledes i morgen, da er det viktig å være fleksible, lydhøre og inneha rett kunnskap og kompetanse for å ta gode valg for våre kunder og for miljøet, sier daglig leder Julie Voje.

Les også: Havet oversvømmes av plast 

Miljøvennlige alternativer

Vanlig plast laget av olje bruker opp til 400 år på å brytes ned i så små deler at vi ikke ser den i naturen. Havner plasten i havet tar det enda lenger tid, men at vi ikke kan se plasten betyr ikke at den er borte.

Miljøvennlige produkter laget av fornybare og nedbrytbare ressurser er gode alternativer til de ikke-fornybare plastproduktene vi er vant til, fordelen med slike produkter er at de ofte kan komposteres sammen med annet matavfall og nedbrytertiden er i mange tilfeller knappe 12 uker.